E-coaching voor meer rust in je kop en je lijf

Groei naar een leven vanuit om van te houden

Even voorstellen

Hoi, ik ben Peter. Psycholoog en geregistreerd e-coach.

De laatste jaren doe ik mijn best, om juist minder mijn best te doen. Alleen doe ik wel de juiste dingen. In plaats van ‘the sky is the limit’ en ‘live life to the fullest’, neem ik juist genoegen met ‘slow and steady’ en ‘doe het goed of doe het niet’.

Ik leef niet op uitbundige dromen of scherpe doelen, juist op basis van waarden die ik belangrijk vind.

Gezondheid, groei, vitaliteit, ontspanning, verbinding.

Ondertussen houd ik mijzelf bezig als psycholoog en coach in mijn eigen online coachpraktijk en bij Richt training & coaching.

Ik zou het bijna vergeten, maar de meeste tijd ben ik natuurlijk vader van Tess en Sep en echtgenoot van Kirsten.

S75854-277
"Ik ervaar dat met iemand mailen al oplucht. Peter reageert adequaat en empathisch. Ik heb anders geleerd om met mijn gedachten om te gaan."
70-plusser
"Ik leerde anders te kijken naar mijn denken, en hoe ik deed naar anderen. Nu begrijp ik wat ik zelf kan doen voor meer positiviteit en ik ben veel meer uitgerust omdat ik eindelijk echt voor mijzelf zorg."
Arno
"Peter gaat praktisch aan de slag, waardoor ik meteen zicht kreeg op mijn mogelijkheden. Ik kreeg interessante oefeningen mee die mij uitdaagden anders naar mijn gedrag te kijken."
Kaj

Rust in je kop en je lijf. Zodat je weer kunt bouwen aan een leven om van te houden.

Persoonlijke e-coaching

Volledig online, effectief en persoonlijk. Op deze manier bied ik e-coaching aan.

Direct starten

Geen wachtlijst en binnen 7 dagen vindt het eerste coachcontact plaats.​

Flexibel

Door coaching via berichten ben je in staat om je eigen moment te kiezen en aan de slag te gaan.

Effectief

In videogesprekken wisselen we verdieping af met regelmatig contact via chatberichten.

Persoonlijke e-coaching

Veelgestelde vragen

Na een kennismaking ontvang je een voorstel en plannen we een analyse-sessie. Nadat je hebt aangegeven om te starten, word je uitgenodigd om je account aan te maken en ontvang je jouw eerste activiteit.

Voordat we starten, heb ik graag een compleet beeld van jou. Daarnaast is het in mijn ervaring zeer waardevol gebleken voor deelnemers om ook alles eens goed op een rij te krijgen. In deze eerste sessie nemen we daarom even de tijd om voor een uitgebreide contextanalyse. Tijdens het gesprek werken we alles visueel uit. Zo zie je in één oogopslag wat er speelt en welke stappen we als eerst kunnen ondernemen.

Een e-coachtraject duurt, afhankelijk van de context en het tempo, 16 tot 26 weken. Een duurzame persoonlijke ontwikkeling kost tijd. Ik hanteer een minimale termijn van 13 weken.

Je kunt stoppen door het aan te geven in de chat functie of per e-mail. Stoppen kan altijd per aflopen van de huidige betaalperiode. Dat wil zeggen als je voor een maand hebt betaald, dan stopt het per het einde van die maand. De minimale termijn is 3 maanden.

Ik hanteer een 100% tevredenheidsgarantie. Dat wil zeggen dat als je binnen 14 dagen alsnog wilt annuleren omdat je niet tevreden bent, je 100% van de betaalde kosten terugkrijgt.