Over

Wil meer rust in je kop, je lijf en je leven? Om leren gaan met stress, je binnenwereld of problemen die je tegenkomt?

Dan kan ik je helpen op deze manieren.

ValerieVisschedijk-Zwangerschapsshoot-PK-56

Naarmate ik ouder word, leer ik steeds beter om minder mijn best te doen. Alleen doe ik wel de juiste dingen. In plaats van ‘the sky is the limit’ en ‘live life to the fullest’, neem ik juist genoegen met ‘slow and steady’ en ‘doe het goed of doe het niet’.

Ik leef niet op uitbundige dromen of scherpe doelen. Maar op basis van waarden die ik echt belangrijk vind. Gezondheid, groei, vitaliteit, ontspanning, verbinding.

Ondertussen houd ik mijzelf bezig als psycholoog en coach in mijn eigen online coachpraktijk en bij Richt training & coaching.

Ik zou het bijna vergeten, maar de meeste tijd ben ik natuurlijk vader van Tess en Sep en echtgenoot van Kirsten.

Ik neem mijzelf serieus

Zonder gein, natuurlijk niet altijd. En zeker niet alles wat ik denk. Daarover later misschien meer.

Ik neem mijn werk als coach serieus. Daarom studeerde ik vier jaar psychologie, deed ik een beroepsopleiding professioneel coachen en ben ik aangemeld bij de NBTP (Nederlandse beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie) en de NOBCO (de Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Ook sta ik ingeschreven in het internationale EIA-kwaliteitsregister voor (beroeps)coaches.

Waarom met mij de coaching aangaan?

Ik coach al ruim 15 jaar. Steeds meer gericht op hoe je werkt als mens. Ik heb een grote toolbox met methoden en technieken om in te zetten bij zeer uiteenlopende vragen en ruime ervaring in gezondheidscoaching en leefstijl.

Ik ga natuurlijk geen dieetplan voor je maken, maar vaak komt het bij mijn coaching er wel op neer dat we aan je binnenkant werken.

Gevoelens, gedachten, herinneringen. Aan zaken die niet (meer) werken en anders moeten. Hoe dan?

Daar komen we snel achter. Laten we vrijblijvend even kennismaken.