fbpx

Hier vind je alle informatie omtrent privacy en het eventuele gebruik van persoonsgegevens voor de diensten van Peter Vooren. Peter Vooren stelt zich transparant op wanneer het gaat om het gebruik van persoonsgegevens en staat open voor verbetering wanneer er toch iets onduidelijk blijkt.

  1. Jouw privacy
  2. Gebruik van persoonsgegevens
  3. Welke gegevens worden er gebruikt
  4. Wanneer uitzonderlijke gegevens worden gebruikt
  5. De gegevens die eventueel worden verwerkt
  6. Wat er met je gegevens gebeurt
  7. Verstrekken aan derden
  8. Cookies zijn lekker, maar ook nodig
  9. Over het waarborgen van de veiligheid
  10. Hoe het met bewaren van gegevens zit
  11. Wanneer je een website bezoekt van of via www.petervooren.nl
  12. Deze privacy verklaring kan worden geupdate
  13. Over het inzien en ontvangen van jouw gegevens
  14. Bij klachten of opmerkingen omtrent privacy
  15. Nog meer beleid en voorwaarden

1. Jouw privacy

Peter Vooren is een bedrijf dat persoonlijke diensten aanbiedt voor voornamelijk particulieren. Deze website verzamelt persoonsgegevens om die diensten te kunnen aanbieden en leveren. Hierbij worden ook gegevens verwerkt. Voor de levering van de diensten worden software producten ingezet. Daarbij wordt op deze manieren rekening gehouden met de privacywet.

  • Wanneer er gegevens worden gevraagd, dat wordt erbij vermeld waar deze voor worden gebruik.
  • In deze privacyverklaring lees je op welke manieren gegevens worden bewaard.
  • Om gegevens te mogen gebruiken, opslaan of verwerken zal je toestemming moeten geven.
  • Alleen noodzakelijke gegevens worden verzameld. Daarom zal indien nodig naderhand om aanvulling worden gevraagd.
  • Uitsluitend bij het aanbieden van een dienst of service aan jou als afnemer, worden persoonsgegevens gebruikt en als dat nodig is verwerkt. Boven een e-mail staat bijvoorbeeld “Hallo Peter” veel leuker dan “Hallo <<voornaam>>” of alleen maar “Hallo”.
  • Eventuele afspraken met derde partijen zijn vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

2. Gebruik van persoonsgegevens

Om diensten of services te kunnen gebruiken, dienen soms gegevens te worden ingevuld. Afhankelijk van welke dienst of service zal er alleen gevraagd worden om de noodzakelijke gegevens. Daarbij is niet alles verplicht. Als dat wel zo is, dan wordt dat aangegeven op het moment dat erom wordt gevraagd.

3. Welke gegevens worden er gebruikt

Dit is een zo volledig mogelijke weergave van de gegevens die worden gebruikt. Het is dus niet standaard dat alles wordt gevraagd en wordt bijgehouden.

  • voornaam
  • e-mailadres
  • achternaam*
  • telefoonnummer*
  • geboortedatum*
  • IP-/ MAC-adres*
  • herkenningscookies en surfgedrag op deze website*
  • het gebruik van diensten en services van Peter Vooren*
  • geslacht*
  • IBAN/ BIC*
  • zelf ingevulde vragen, informatie of berichten*

4. Wanneer uitzonderlijke gegevens worden gebruikt

De gegevens die aangegeven zijn met aan asterisk (*) worden gevraagd wanneer aanvullende (betaalde) diensten of services worden afgenomen.

5. De gegevens die eventueel worden verwerkt

Het is mogelijk dat deze gegevens worden verwerkt:

  • voornaam
  • e-mailadres
  • achternaam*
  • telefoonnummer*
  • geboortedatum*
  • IP-/ MAC-adres*
  • herkenningscookies en surfgedrag op deze website*
  • het gebruik van diensten en services van Peter Vooren*
  • geslacht*
  • IBAN/ BIC*
  • zelf ingevulde vragen, informatie of berichten*

De gegevens worden (tijdelijk) opgeslagen wanneer dat nodig of wettelijk verplicht is.

6. Wat er met je gegevens gebeurt

Voor de volgende zaken worden je gegevens gebruikt:

  • voor het sturen van (gepersonaliseerde) e-mails wanneer je daarvoor hebt opgegeven.
  • voor het leveren van diensten en services waar je akkoord mee bent gegaan.
  • om bestellingen te verwerken.
  • om je op de hoogte te brengen van de status van je bestelling.
  • om toegang te verlenen tot de community.
  • voor het sturen van facturen bij het afnemen van betaalde diensten of services.
  • bij het verwerken van een vraag/ bericht/ opmerking of klacht.
  • om je te benaderen bij het indienen van een vraag/ bericht/ opmerking of klacht.
  • om (gepersonaliseerde) inhoud te tonen op de website.
  • bij deelname aan acties.
  • ter verbetering van de website, diensten en services.

7. Verstrekken aan derden

Wij geven de door jou verstrekte gegevens alleen door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten of aangevraagde diensten. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling van betalingen in de webshop.

Wanneer wij jouw gegevens aan een derde partij verstrekken, zorgen wij er onder andere (met een overeenkomst) voor dat je gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat jouw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraude-onderzoek gegevens opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht om daar gehoor aan te geven.

8. Cookies zijn lekker, maar ook nodig

Voor het functioneren van deze website en de daarbij horende diensten en services wordt gebruik gemaakt van cookies. Lees daar meer over in het cookie beleid.

9. Over het waarborgen van de veiligheid

Jouw gegevens zijn uitsluitend zichtbaar voor medewerkers van Peter Vooren. Er wordt gewerkt met professionele (software)systemen die de veiligheid en regels uit de privacywetgeving waarborgen. Daarnaast zijn er maatregelen genomen om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Er wordt bijvoorbeeld altijd gebruik gemaakt van tweefactor authenticatie indien dat mogelijk is.

10. Hoe het met bewaren van gegevens zit

Gegevens worden uiterlijk 2 jaar bewaard na het stoppen van services of dienstverlening. Er geldt een andere (wettelijk verplichte) bewaartermijn voor factuurgegevens in de administratie bij afnemen van betaalde diensten en services.

11. Wanneer je site bezoekt van of via petervooren.nl

Wanneer een andere website wordt bezocht via een link op deze website, gelden er andere voorwaarden en privacyregels die mogelijk afwijken van die van deze website. Peter Vooren is niet aansprakelijk voor de regels en voorwaarden die worden gehanteerd door andere organisaties en websites.

12. Deze privacy verklaring kan worden geupdate

Bij wetswijzigingen of aanpassingen aan de website en/ of het aanbod van Peter Vooren, kunnen updates worden doorgevoerd aan deze privacyverklaring. De wijzigingen zijn dan altijd per direct van kracht.

13. Over het inzien en ontvangen van jouw gegevens

Peter Vooren is verplicht gehoor te geven aan je verzoek om een uittreksel te ontvangen van al je bewaarde gegevens. Neem daarvoor contact op per e-mail.

Voor inzage dien jij je te kunnen identificeren. Stuur daarom een geldig kopie van een legitimatiebewijs mee. Desgewenst kunnen pasfoto en BSN nummer worden afgeschermd. Bij een verzoek om verstrekking van een uittreksel moet rekening gehouden worden met een termijn van 4 weken. Wanneer dit niet haalbaar is word je op de hoogte gebracht.

14. Bij klachten of opmerkingen omtrent privacy

Neem bij opmerkingen of klachten omtrent het privacybeleid contact op. Volgens de privacywetgeving bestaat de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op via de link.

Neem voor vragen contact op via WhatsApp (ook bellen) met 0624665439 of mail naar info@petervooren.nl.

Deze privacyverklaring is als laatste op 22-6-2020 geupdated.

15. Nog meer beleid en voorwaarden

  • Cookiebeleid
  • Algemene voorwaarden