Je wilt er nu werk van maken én flink aan de slag?

Om je verhaal kwijt te kunnen, om direct tot de kern van je probleem te komen of omdat je emoties hoog zitten. Of je slaapt al een paar nachten slecht door gepieker.

Dat kan. In de single session coaching gaan we direct aan de slag. Zonder uitgebreide intake of coachplan.

Doel- en resultaatgericht verdiepen

Na deze sessie ervaar je meer hoop en optimisme. Zodat jij je weer de baas voelt over de situatie.

Ik deel je mijn scherm

Laten we even samen de tijd nemen om af te zakken in een probleem. In hoe je ermee omgaat en wat je er nu mee kunt.

Tijdens de Single session coaching nodig ik je uit voor een gesprek en deel ik je mijn scherm. We kunnen alles bespreken en vooral werken we samen. Tenzij je wil dat ik alleen luister, maar ik gun je ook echt vooruitgang in je situatie.

Het gevoel van invloed. Hoop.

"Peter kwam direct tot de kern. Hij gaf mij praktische handvatten om meteen mee aan de slag te gaan. Hij zette mij wel aan het denken en aan het werk, maar dat had ik net nodig."
wat is piekeren
Kaj
34 jaar

Wat houdt je bezig?

Aan het begin van de sessie breng jij je klachten, probleem, uitdaging of belemmering in. Wat het ook is en hoe je er ook voor staat, we gaan ermee aan de slag.

  • Slaap je niet?
  • Voel je je slecht?
  • Heb je iets heftigs meegemaakt?
  • Heb je ruzie met je vrouw?
  • Heb je geen overzicht meer?

Ik heb een breed arsenaal aan methoden en technieken klaarliggen om je mee van dienst te zijn.

Waarom een Single session?

In een gesprek kunnen we even stilstaan bij wat er nodig is. Door de tijd te nemen word je bewust van wat er speelt, van wat je misschien niet direct ziet. We kijken kritisch naar wat er gebeurt, bij jou van binnen. Wat er niet werkt voor je en wat je eraan kunt doen.

Ik help je bewust te worden, overzicht te krijgen, keuzes te maken en te beslissen. Zodat je echt door kunt.

"Het beste voorbeeld die mij in het grootste deel van stressvolle situaties een oplossing heeft geboden is de mindset van ‘ik voel me slecht/gestrest’ in te ruilen voor ‘Ik heb het gevoel dat ik me slecht & gestrest voel’. Door ‘ik heb het gevoel’ te gebruiken in plaats van jezelf wijs te maken dat je je slecht voelt, wordt er een mindset gecreëerd die het slechte gevoel niet bevestigt maar jezelf de vraag stelt of het echt zo is? Hierdoor wordt de ervaring van het negatieve gevoel niet door jezelf bevestigd maar wordt er een gedachte gecreëerd dat het allemaal niet zo erg is als je zelf vaststelt. Dit heeft bij mij enorm veel rust gegeven."
wat is piekeren
Michel
31 jaar

Wifi, browser en beeldscherm

En het liefst ook een camera. Ik vind het ook leuk om jou te zien natuurlijk. 😀 Dat is het dan ook wel. De sessie werkt het beste als je deelneemt op een computer (PC of laptop). Tip: zorg voor goed Wifi bereik, voldoende tegenlicht en plaats het beeldscherm met camera op ooghoogte. Je ontvangt een link naar onze sessie per e-mail.

De Single session coaching kost 95 euro.

Sessie inplannen?

De snelste manier om mij te bereiken en een afspraak te maken is door mij even een WhatsApp bericht te sturen naar 0624665439. Of je gokt erop en belt mij direct.

Als je het liever wilt, kan ik je ook terugbellen.

Of stuur een bericht via dit formulier.

single session ecoaching voor persoonlijke problemen oplossen