Stap Uit de Rats

Doorbreek je negatieve cirkel

Meer rust in je kop, je lijf en je leven

Ben je op zoek naar meer rust in je kop? Wil je meer ontspanning in je lijf ondanks mentale klachten of stress? Wil je voldaan en tevreden genieten van je vrije tijd? Wil je meer positieve gevoelens en energie?

En heb je al van alles onderzocht, maar weet je niet wat het is? Misschien wil je het niet horen, maar het zit waarschijnlijk tussen je oren.

1 op de 4 mensen ervaart op een moment in zijn leven mentale klachten. En we denken allemaal dat het ons niet overkomt. Met alles wat er mogelijk is in de wereld, is het niet gek dat we onszelf een keer tegenkomen.

Je bent niet de eerste en zal niet de laatste zijn. Ben je benieuwd waar jouw kansen liggen?

Hallo!

Ik ben Peter Vooren

Mijn interesse in de psychologie en ervaring in de begeleiding bij talloze verschillende mentale uitdagingen, brachten mij tot de samenstelling van mijn e-coachprogramma: Uit de Rats.

Als zelfstandig toegepast psycholoog stelde ik Uit de Rats samen ter ondersteuning bij veelvoorkomende mentale klachten. Ik coach bij somberheidsklachten en lusteloosheid naar meer levenslust en autonomie. Samen bouwen we aan een waardevol leven om van te houden.

Direct aan de slag

Geen wachttijd of reistijd. Dezelfde dag nog aan de gang met het Uit de Rats programma.

Effectief

Gebaseerd op effectieve positieve psychologische interventies ACT, PST en PsyCap.

Overal en altijd

Waar en wanneer je wilt én in je eigen tempo meedoen aan mailcoaching en het programma.

Persoonlijk

Een e-coach die altijd benaderbaar is en snel reageert via jouw persoonlijke account.

Last van somberheid?

Loop je al een tijd rond met klachten zoals somberheid, vermoeidheid, onzekerheid of spanningsklachten? En wil je er nu wat aan doen?

Download nu de 12 tips tegen somberheid

UDR werkboek Mock