wonderpil om problemen op te lossen

Je wonderpil om problemen op te lossen

We houden ons vaak bezig met waar we ontevreden over zijn of waar we van af willen. Ik vind het dus niet zo interessant om te kijken naar wat je niet wilt. Want dan blijf je gefocust op waar je de aandacht juist niet op wilt richten. Wat aandacht geeft groeit. Dat geldt hier ook voor.

In mijn coaching probeer ik altijd te zoeken naar wat je verlangt.

Alle energie die je investeert in je klachten of waar je vanaf wilt, kun je niet besteden aan wat je wel wilt en aan oplossingen. Dus niet, minder vermoeidheid, maar wel, beter slapen. Of niet minder stress of piekeren, maar wel, meer rust in je hoofd en je leven.

Dus hier komt mijn uitdaging voor jou.

1. Allereerst: wat ambieer je eigenlijk. Wat wil jij nu eigenlijk bereiken? Hoe zie jij jezelf over 5 jaar. Wie ben je, wat doe je en wat gaat er dan beter?

Vind je dat lastig? Stel jezelf dan eens deze wondervraag. Nou zei ik je eerder al eens dat ik je geen wonderpil kan geven, maar stel nou dat ik er wel eentje voor je zou hebben..

2. Stel dat je van mij die wonderpil krijgt. Die neem je vanavond voor het slapen in als je naar bed gaat. Je valt in een heerlijke diepe slaap en als je morgen na een fantastische nachtrust uitgeslapen opstaat, dan ontdek je dat er in de nacht een wonder is gebeurd. Jouw probleem is opgelost! Je dag ziet er dan natuurlijk heel anders uit!

Misschien merk je dat nog niet als je je aankleedt, maar wanneer merk jij het dan wel? Waar merk jij dan aan dat jouw probleem is opgelost?

Wat is er anders? Als je de deur uitgaat? Als je met mensen omgaat? Je familie? Collega’s? Of wat voel je anders in je lijf als je over straat loopt?

3. Schrijf jouw veranderingen in de dag eens op en dan ben ik benieuwd of je ontdekt wat het eigenlijk is dat je ambieert en wat je dus wilt bereiken.

Loop je nou al lang rond met een onrust of een lusteloos gevoel en weinig energie? En weet je niet goed wat je ermee moet of vind je het moeilijk om je probleem in kaart te krijgen.

Misschien klinkt het als een grote stap om je uitdaging te delen of denk je wel dat je het zelf moet kunnen en is dat precies wat je nu belemmert om verder te komen.

Juist dit is een belangrijke reden om vrijblijvend kennis te maken.

Plan nu een belletje in.

Of stuur mij een e-mail naar info@petervooren.nl of WhatsApp bericht naar 0624665439.

Meer berichten